Prośba o ocenę aut - do 9tys.

29 Mar 2015, 11:16

Ładna, flagi na rejestracji na +. Widać że robione były nadkola bo jest inny odcień.
[link do oferty na Allegro wygasł]
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

29 Mar 2015, 14:13

Nadkola robione i znowu do roboty więc ktoś to mało fachowo zrobił ale auto ogólnie ładne :ok:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

29 Mar 2015, 15:21

Umówiłem się na 18:00 z oglądaniem - dzięki zmianie czasu jeszcze będzie widno - Ogólnie przez telefon za dużo się nie dowiedziałem. Teraz jeździ syn, wcześniej jeździł ojciec który kupił Hondę jak ta miała 2-3 lata ale czy była z PL czy sprowadzona to właściciel nie wiedział. Na pytanie co było ostatnio robione to w zasadzie nic nie było robione bo nie było takiej potrzeby - tylko klocki plus pierdoły w zawieszeniu. Rozrząd wymieniony niecałe 70tys km temu czyli do wymiany jest na wczoraj, bo z tego co mi wiadomo to w Civicu 6gen powinno się wymieniać co 60tys... Zobaczymy co się okaże na miejscu :unsure:
Villanova
Nowicjusz

Prawo jazdy: 12 07 2012
Auto: Nie mam

29 Mar 2015, 15:25

Zdjęcie to podwójny dystans wskazany.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

CityMakers - mobilność miejska w Paryżu
    Grupa Renault nawiązuje współpracę z firmą NUMA, akceleratorem innowacyjnych projektów, aby z firmami AXA, Nissan, RCI Bank and Services i Merostwem Paryża rozpocząć program CityMakers. CityMakers to dziesięciomiesięczny ...