REKLAMA
Witam!
Od dłuższego już czasu przeglądam to forum i na między innymi jego podstawie zdecydowałem się na kupno Corolli e11 z silnikiem 1,3 przed liftem - pięciodrzwiowy liftback. ALE nigdzie ich nie ma - od trzech tygodni codziennie sprawdzam okolice Poznania z nadzieją, że może w końcu trafi się jakakolwiek sztuka i nic... Nie mam niestety jak jeździć po Polsce w poszukiwaniu samochodów dlatego też szukam tylko w Poznaniu i okolicach.
Bardzo chciałbym kupić auto przed świętami - dlatego zwiększam sobie zakres poszukiwanych samochodów o opla astrę II i Honde Civic. Znalazłem kilka interesujących sztuk (niestety wiekszość z komisów) zamierzam je jutro/ pojutrze obejrzeć. Może tutejsi magicy od zdjęć już na wstępie powiedzą mi które odrzucić .
Mój faworyt: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Przebieg wydaje się rzeczywisty wydaje mi się, że to dla tych silników jeszcze nie za dużo?
ta honda trochę za tania mi się wydaje: [link do oferty na Olx wygasł]
podobnie jak ten opel: [link do oferty na Olx wygasł]
Na dokładkę dwie astry z ogłoszeń prywatnych:
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do Gumtree wygasł]
Któreś z tych aut jest warte uwagi?
jakieś inne propozycje? myślałem też o MAZDZIE 323F Z SILNIKIEM 1,6, ale nie dość, że mazdy gniją to jeszcze podobno te silniki są paliwożerne...
Autem będę robił rocznie nie więcej niż 10-15tys raczej na krótkich trasach (100-200km) poza miastem - jeżdzenia po Poznaniu unikam jak ognia - więcej stania niż jazdy:) interesuje mnie tylko benzyna.
Do wydania tak jak w temacie - do 9tys zł
Pozostałe wymagania: hatchback lub liftback najlepiej 5drzwi.
Przepraszam, za kolejny podobny temat, w najczęściej maglowanej kwocie, ale zostało mi już mało czasu na kupno auta