REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Po czym można to poznać? Pytam, żeby wiedzieć przy przeglądaniu kolejnych Focusów.No jak na Foucusa to wygląda ładnie.tzn. nie widać żeby go gdzieś jadło .Może nawet ktoś dbał ,bo widać,że tylne drzwi na dole od strony pasażera były odrdzewiane .
Czytałem o tym, nawet sporo widziałem. Idzie w jakiś sposób zakonserwować te elementy w podobny sposób jak podwozie?Korozja na rantach drzwi to megaproblem focusów i trzeba działać w pore .
Jakie są przybliżone koszty naprawy?Widze tutaj pod maską benzynowego 1.6 ZETECa .Sam taki miałem w swoim focusie i faktycznie jest to jednostka trwała,ALE z tego co mi wiadomo pierścienie potrafią padać dość szybko i gro focusów bierze olej .
Będę pamiętał o tym, jeżeli tylko pojadę obejrzeć auto.Zanim zdecydujesz się na zakup musisz przejrzeć auto od spodu i zweryfikować w jakim stanie jest tylne zawieszenie( ponoć wymiana to 1/3 ceny auta).
zapomniałeś dodać, że ma być książka serwisowa, udokumentowany przebieg, serwis ASO i ori powłoka lakiernicza na każdym jednym elemencie blachyHQ19 napisał(a):poszukuję samochodów tylko z polskich salonów, często zaznaczam też żeby był pierwszy właściciel
Bez tego to nawet nie przeglądam ogłoszeniazapomniałeś dodać, że ma być książka serwisowa, udokumentowany przebieg, serwis ASO i ori powłoka lakiernicza na każdym jednym elemencie blachy![]()
HQ19 napisał(a):Civic VII z roczników 2001-2002 za mniej więcej te pieniądze (z powyższych ogłoszeń) jest do kupienia?