Na zdjęciąch wygląda w miarę ok. Jak wiadomo nic jednak nie zastąpi oglądania na żywo. No i trzeba być bardzo czujnym bo to komis i już w ogłoszeniu ściemniają z przebiegiem.
Sprawdź przede wszystkim czy nie występuje korozja,bo to częsty mankament Focusów. Ogólnie na zdjęciach widać,że jest zadbany i dobrze wyposażony,jednak wystawiają c na aukcję,każdy musi taki być. Trzeba obejrzeć go na żywo.
Byłem dzisiaj go obejrzec i straciłem tylko czas !!!! Koleś gadał że tylko ryski po prawej stronie:P Okazało się:lusterko pekniete, tylne dzwi się nie domykają, cały jakiś powgniatany !!!! Masakra jakaś.
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Wywiad z Adamem Małyszem - I rajdowym Mistrzem Polski 37. miejsce w Dakarze 2012 na Mitsubishi Pajero, Puchar Polski i Mistrzostwo Polski w Mitsubishi L200 - ten sezon wydaje się niezwykle udany? Udany to mało powiedziane - jestem szczęśliwy, że wszystko nam się tak dobrze układało, ...
Ale w końcu znalazłem autko i za 7100 kupiłem z 1999 focusa z pełnym wyposażeniem z wymienionym zawieszeniem i rozrzadem silnik ciho i płynie pracuje Zakupione od emerytki:) W pełni zadowolony:)
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.