Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Te które były na EU z tego co wiem wszystkie miały chłodnice oleju, a te na rynek USA chyba nie zdarzało się żeby miały.Kao napisał(a):Były wersje z chłodnicą oleju i bez ale nie wiem od czego to zależy czy od rocznika czy pochodzenia USA lub EU.
Jeździ się fajnie to fakt tylko to auto do takiej spokojnej jazdyKao napisał(a):Ja osobiście nie jeżdziłem lepszym Vanem tego typu
Tu jeszcze drzwi odsuwane elektrycznie od spodu na rancie potrafią lecieć i maska od spodu. Widziałem progi do Voyagerów które składają się z dwóch części więc tu nie ma tragedii i można coś takiego dostać ale ogólnie lepiej jak by rudej było jak najmniej.Kao napisał(a):czułe punkty voyagerów to progi ( nie ma zamienników) tylne nadkola i w starszych rocznikach zdarzały się rdzewiejące kielichy na których jest nr VIN
Baza z danymi technicznymi samochodów marki DODGE. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne DODGE