Prośba o ocenę ogłoszenia

19 Lis 2011, 21:20

Brejdak kupuje wozidełko i zakochał się w BMW 5, e39. Najpierw chciał diesla ale wobec rosnących cen ropy rozważa też benzyniaka.

Dziś trafił na to [link do oferty na Allegro wygasł] i jest gotów jechać oglądać...

Co Wy myślicie? Jak na moje oko to jest zbyt piękne:)
nie rozumiałem miłości do samochodów... póki nie kupiłem Audi
Mietek851
Początkujący

Miejscowość: Lublin
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Audi A4 B5
Silnik: 1.9 TDI 110KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1996

19 Lis 2011, 21:41

widać, że auto jest odpicowane na handel (wyprana tapicerka i dywaniki; umyty silnik; opony pociągnięte czernidłem; wypolerowany; odnowione alufelgi)
jeszcze mam wątpliwości co do tyłu, bo e39 z tego rocznika miały inne tylne lampy (pomarańczowe kierunki) więc albo ktoś je wymienił lub widział blacharza ale mogę się mylić
no ale można sprawdzić to na stacji diagnostycznej jak jest to napisane w ogłoszeniu :D
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

19 Lis 2011, 23:02

Auto z Gostynina a więc tam gdzie królują auta sprowadzone i powypadkowe więc ja bym sobie odpuścił.Aha i tam auta też są zawsze picowane na sprzedać (ten z linku od typowego handlarza).
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Kody tablic rejestracyjnych w krajach członkowskich UE
    Obecnie tablice rejestracyjne w całej Unii Europejskiej są zunifikowane. Dzięki rozporządzeniu Rady (WE) nr 2411/98 z dnia 3 listopada 1998 powstało pojęcie euroband (lewy niebieski pasek na tablicy rejestracyjnej - europasek). ...