29 Sie 2014, 17:40
No odpisali
----------------------------------------
Witam,
Samochód i dokumenty znajduja sie w Sopot w garazu. Cena samochodu to: 17 000PLN. Jak wczesniej wspomnialem, aktualnie jestem w Edinburgh i nie mam nikogo w Polsce, kto móglby pokazac samochód. Musze przyjechac osobiscie, aby to zrobic.
Kiedy spotkamy sie,Akceptuje wszelkie badania diagnostycznych. Bedzie mozliwosc sprawdzenia samochodu w serwis autoryzowany uslug i dokumentów.
W kilka tygodni temu,mialam kupca, który powiedzial mi,chce kupic. Umówilismy sie na spotkanie w Sopot. Przyjechalem do Polska, ufajac mu na slowo, ale kiedy przyjechalem i zadzwonilem do niego,powiedzial mi, ze nie ma pieniedzy, aby kupic samochód. Stracilem wiec cenny czas i pieniadze na jego obietnice.
Moge równiez ... z GPS, moze prowadzic mój samochód . , w swoim miescie,Potrzebuje tylko , ulicy, numeru i, miejsce.
Jedynym sposobem, aby dotrzec do Polska moze byc dowód wplaty Western Union, które bedzie zaplacic, od czlonka rodziny i Ciebie .
Po otrzymaniu wiadomosci e-mail z zeskanowanym dokumentem, bede kupic biletu lotniczego , i uzyskania wszelkich informacji o (lokalizacji godzin i wszystko) o moim przybyciu.
Czlonek twojej rodziny (krewny) lub znajomy bedzie nadawca pieniedzy, a ty odbiorca. Zapytaj ich krewnego lub przyjaciela, aby wyslac 17 000zl w Twoim imieniu.. To mi wystarczy, aby potwierdzic, ze mam zainteresowanego nabywce. To jest uslugodawca transferu pieniedzy, wiec konto bankowe nie jest potrzebne. Transfer jest natychmiastowy. Musi wiec powiedziec, ze transfer jest w celu osobistym, a wtedy oplata bedzie wynosic jedynie 2% od calej kwoty.
Zapytaj , dokument Western Union (z powodu: Chcesz wyslac do czlonka rodziny (maz, brat) .17 000zl w Polsce Powód: dluznych lub osobistych), a podatek bedzie wynosil 2%. Jesli mozna powiedziec, ze pieniadze sa dla biznesu, podatki bedzie 5% ... i nie jest to konieczne do zaplaty 5% .
Po transferu, wyslij mi dokument.
Prosze spróbowac zrozumiec mój punkt widzenia. Mówilem ci o moim zle doswiadczenia osoby pozbawione honoru. Tym razem, zanim spotkam nastepnego potencjalnego nabywcy samochodu, przed posiedzeniem chce miec namacalny dowód. Po rozmowie Weronika zdecydowalismy, ze najlepszym dowodem bedzie dla nas jest Western Union . Pieniadze musi pozostac dostepna dla Western Union, i do naszego spotkania. Nastepnie pojedziemy tam razem, a ty z móc zbierac pieniadze po obejrzales ten samochód
Zagwarantuje to samo dla mojego lot. Aby miec pewnosc, ze jestes powaznym nabywca, oto co proponuje .
Zalaczam zdjecie o mnie i mojej zony, a to jest mój numer: 00447517756630
Pozdrawiam
Weronika & Christian McMillan
-----------------------------------------------------------
Mam nadzieję, że ludzie mają głowy na karku i nie naciagną nikogo