Witam forumowiczów, mam na oku takie oto auto
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] I prosiłbym o wszelkie opinie,porady itp. Bo auto jest od handlarza więc jakaś doza ograniczonego zaufania jest.
Kilka informacji już mam,gdy dzwoniłem
do handlarza to na pytanie czy jest bezwypadkowy -to niby jest bezwypadkowy (w ogłoszeniu nie ma informacji że jest bezwypadkowy,nie wiem może zapomnieli napisać)
Szyby z jednego rocznika, wszystko w 100% sprawne,wsiadać i jechać...(wiadomo jeszcze papiery)
Niby na tylnym ranciku nadkola pomiar miernikiem wykazał podwójna warstwę lakieru (być może obcierka),a poza tym wszystko cacy. to mnie pokusiło o wykupienie informacji z
VIN (23zl to nie majątek) i wg raportu na auto
nie ma szkód odnotowanych, i generalnie "czyste auto". Tyle udało mi się ustalić,czy wg Was jest coś na zdjęciach co może niepokoić lub nie pasuje do reszty? Wszelkie uwagi mile widziane
P.s 1.czy brak emblematów literek (oznaczenia np. pojemności auta)na tylnej klapie to norma czy jakiś powód do "zmartwień"?
2. Czy jak kupie to auto to musi być spisana umowa czy wystarczy tv od sprzedającego, bo słyszałem rozne wersje że niby fv wystarczy do rejestracji auta w wydziale komunikacji