Witam chciałbym kupić mazdę premacy w benzynie, jednak obawiam się ze względu na to, że wszystkie są sprowadzane i nie jest tak naprawdę wiadomo co się z nią działo znalazłem fajną [link do oferty na Allegro wygasł] tylko wydaje mi się, że za te pieniądze jest za bardzo wypasiona a pozatym nie słyszałem o silniku 1.8 125 km, co myślicie?? może jakieś porady??
marcinbon napisał(a):jednak obawiam się ze względu na to, że wszystkie są sprowadzane
dzieje się tak, gdyż oficjalne przedstawicielstwo Mazdy w PL istnieje dopiero od 2008r Generalnie ta sztuka z ogłoszenia wygląda całkiem fajnie, jednak wydaje się, że połowa auta jest w innym kolorze (2 foto), może to jednak tylko złudzenie optyczne. Cena standard, ani niska, ani wysoka
Volkswagen T5 4MOTION Napędzane na wszystkie koła Volkswageny T5 - Transporter, Caravelle, Multivan i California cieszą się coraz większą popularnością. Dla 4MOTION z 6-biegową przekładnią manualną do wyboru są silniki TDI o mocy 103 kW/140 KM ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.