REKLAMA
Witam Was. Bardzo proszę o pomoc .
Mianowicie chodzi o to, ze mam do 20tyś zł na samochód i potrzebuje teraz waszej pomocy.
Chciałbym kupić benzyniaka najlepiej z gazem, głównie chodzi o sedana ze względu na chęć powiększenia rodziny (ale może być tez hatchback). Chodzi o gaz ponieważ dziennie do pracy mam Ok 100km plus jazda miejska po pracy oraz jakiś weekendowy wypad z dzieckiem wiec troche tych kilometrów będę robił . Bardziej zależy mi na ekonomi niż na mocy silnika wiec 1.8 to maksymalna pojemność która mógłbym kupić. Rocznik 2007 w górę ponieważ przez kilka lat pewnie nie będę już zmieniał samochodu.
No i teraz potrzebuje waszej pomocy. Wpadła mi w oko Kia Ceed I, ale zacząłem się nad nią zastanawiać ponieważ czytałem ze jest dość głośna podczas jazdy. Czy ktoś z Was miał z nią doczynienia i mógłby mi o niej coś więcej powiedzieć?;).
Znalazłem również takie audi [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Chciałbym Was jeszcze zapytać o to, czy lepiej jest kupić jakieś audi z 2004-2005r czy może wspomnianą kia, Seata Ibizę, Opla Corsę D, citroena c4 z rocznika 2007-2009? Bo na takie samochody również patrzę.
Bardzo proszę o pomoc i również jestem wdzięczny za Wasze sugestie .