Witam mam problem posiadam deawoo lanos 2001 r benzyna 1.4 do wymiany mam amorki z przodu . Zastanawiam się czy warto zamienić go na cos innego z wspomaganiem najbardziej denerwuje mnie to ze lanos nie ma wspomagania proszę doradzcie mi co mam zrobić
IF gold award nagroda stylistyczna dla Audi A3 Najnowsza wersja Audi A3 została ponownie nagrodzona za nowoczesną stylistykę. W oczach jury przyznającego nagrody iF, zarówno wnętrze, jak i wygląd zewnętrzny tego kompaktowego modelu z Ingolstadt, wyznacza zupełnie ...
Skoda Fabia: komfort i ponadprzeciętna przestronność Nowa Skoda Fabia może pochwalić się ponadprzeciętną przestronnością. Kompaktowy, niespełna 4-metrowy samochód posiada miejsce dla pięciu pasażerów i wyposażony jest w jeden z największych bagażników w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.