REKLAMA
Jak w temacie - proszę o pomoc w wyborze auta. Obecnie jeżdżę Fabią, 1.4 i pewnie użytkowałabym ją nadal, (bo nigdy nie było z nią problemów) gdyby nie fakt, że powiększa nam się rodzina, a dodatkowo w obecnym aucie nie ma klimy
Auto będzie przeznaczone do jazdy raczej miejskiej, na dłuższe wypady jeździmy Accordem, którym na co dzień jeździ mąż, więc nie jest nam potrzebne drugie duże auto. Ważna rzecz, aby miał w miarę duży bagażnik - wózek, wiadomo. Koniecznie 5 drzwi, KLIMA!, bo teraz bardzo mi jej brakuje. Nie musi mieć dużego silnika - z małym dzieckiem raczej szaleć nie będę. Zupełnie nie znam się na autach - te, które teraz mamy są z nami już od kilku lat, więc nie wiem co obecnie w trawie piszczy - czym się dobrze jeździ i jest w miarę mało awaryjne. Kwota - do 20.000zł. Roczniki raczej 2003 i młodsze. Myślałam o: Hondzie Civic, Seacie Ibiza, Fordzie Focus, może Fiesta, Skodzie Octavia. Proszę o zweryfikowanie wybranych przeze mnie lub tez polecenie innych. Z góry dzięki wielkie za pomoc.