Drodzy moi, przybywam do Was z ogromną prośbą, gdyż dylemat mam niemiłosierny. Wysłałem zapytania do większości warsztatów polecanych na lpg-forum i teraz nie wiem co wybrać. Tam zapytania nie wrzucam, bo o cenach dyskutować nie można, a ma to też dla mnie znaczenie. Pomożecie w podjęciu decyzji?
Oto propozycje (pisownia oryginalna, poprawiać nie chcę bo jeszcze sens zepsuję):
1. Koszt instalacji 2950zł,proponuję Staga 4Qbox,wtryskiwacze Barracuda,ACW02,red.ACR01 250.Czas oczekiwania ok. 2 tygodni.
2. Mamy dwie możliwości LPGTECH lub BRC cena w obydwu przypadkach
2800,00 zł.
3. Do tego auta możemy zaproponować takie zestawy:
- reduktor do 250KM + STAG Q-BOX BASIC + wtryskiwacz AC W03 lub HANA - 2 700,
- reduktor do 250KM + STAG Go Fast + wtryskiwacz AC W03 lub HANA - 2 500 .
Pierwszy wolny termin na montaż instalacji LPG na dzień dzisiejszy to 14.10.2016
4. Proponuję zestaw:
LPG TECH 224
reduktor KME GOLD GT
wtryskiwacze BARRACUDA 130
zbiornik ok 55l
Cena:
3300pln
Na chwilę obecną czas oczekiwania ok 1,5-2 tygodnie. montaż zajmie 2 dni robocze.
5. Do tego auta oferujemy zestaw:
Sterownik LPG Tech 224
Wtryskiwacze Barracuda 130
Reduktor Gold GT
Wlew pod klapką wlewu paliwa, butla w miejscu koła zapasowego.
Oczywiście demontujemy kolektor dolotowy do nawiertów.
Czas montażu 2-3 dni. Wolne terminy to druga połowa września. Cena 3500.
Jeżeli jest Pan poważnie zainteresowany to zapraszamy na wizytę zapoznawczą.
6. 1. BRC SQ 32
OBD - Włoska instalacja , uznanego na rynku LPG producenta Włoskiego, 100% BRC, nie składak!
Gwarancja: 2 Lata gwarancji bez limitu kilometrów ze zbiornikiem w miejsce koła, Krajowym Pakietem Autoassistance, najlepsza w swojej klasie instalacja
LPG dostępna na rynku, na reduktorze z dużym zapasem wydajnościowym do 350KM, zbiornik do 53L w cenie - 3200 zł
2. KME NEVO - Wtrysk Gazu IV generacja - system składający się z podzespołów Producentów liczących się na rynku LPG. Komputer KME NEVO, Reduktor KME GOLD, wtryskiwacze Baracuda, wielozawór Tomasetto, filtry LPG - Mimar. System, w kompletacji opracowanej przez Energy Gaz Polska, wybierany jest przez Klientów ze względu na profesjonalną integrację z systemem zasilania samochodu oraz na rozsądną cenę. Oferujemy: 2 lata gwarancji, zapas wydajnościowy instalacji do 200KM, zbiornik do 53L montowany jest w cenie, całkowity koszt to 2800 ZŁ
Co byście wybrali?