Prośba o poradę przy kupnie Renault Megane III 1.6 benzyna 110 KM

20 Mar 2016, 21:17

Czy mógłby mi ktoś coś powiedzieć o tym aucie? czy to jest dobra okazja? Z rozmowy z właścicielką wiem, że rok temu był sprowadzany z Francji. Warto się tym zainteresować? Jeżdżenie głównie po mieście. Sporadyczne wyjazdy rodzinne, 1-2 razy w roku - góry, morze. Poniżej link
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
speedman
Nowicjusz

Miejscowość: Rzeszów
Prawo jazdy: 16 12 2003
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Opel Astra
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009

20 Mar 2016, 23:26

Obstawiam, że auto po dzwonku już we Francji - kto by się pozbywał dobrego, prawie nowego auta? Znam przypadek też Megane III sprowadzonej i jezdzonej po PL, przebieg znikomy, a auto z wypasem. Czemu? Cały spawany, szpachlowany tył w okolicach bagażnika i jego podłodze
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

21 Mar 2016, 11:29

Dzięki za info. Właśnie tego się obawiałem że coś może być nie halo. Przebieg znikomy, rocznikowo też ok, a ktoś we Francji się go pozbył. Babka, która go sprzedaje w Polsce rok temu go sprowadziła. Niby ma drugi samochód służbowy i tego nie potrzebuje, ale być może ma go dość....
speedman
Nowicjusz

Miejscowość: Rzeszów
Prawo jazdy: 16 12 2003
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Opel Astra
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak rozkodować radio w samochodzie Renault?
    Bardzo często podczas chwilowej utraty zasilania radio w samochodach marki Renault jak i Dacii będzie wymagało wpisania kodu do jego uruchomienia. Problem ten może się pojawić np. po chwilowym odłączeniu akumulatora bez podtrzymania ...