Witam prośba o sprawdzenie Renault Koleos 2011r. po lifcie od osoby "prywatnej" Auto było w leasingu.Zakupionego w polskim ASO Renault w Świdnicy. Ok 3 tygodnie temu miało dojść do transakcji.Sprzedający powiedział, że nie może sprzedać auta do momentu aż nie odbierze nowego Koleosa z salonu we Wrocławiu ASO Nawrot.Byłem na oględzinach wstępnych auta u sprzedającego.Sprzedający zgodził się na oględziny auta w ASO Nawrot we Wrocławiu ale dopiero w dniu odbioru nowego auta.I od tego momentu zaczęły się schody i zwlekanie z przyjazdem na oględziny.Po kolejnym telefonie stwierdził,że sprzedał auto za większą kwotę (39000 zł) niż wystawiona na aukcji Otomoto i Olx (37900 zł). Od tego tamtego czasu auto jest dalej na aukcjach w cenie 37900 zł.
Na siłę chcesz sprawdzać auto którego sprzedawca wyraźnie daje do zrozumienia że nie chce by jego auto zostało poddane oględzinom ? Zakup takiego samochodu to proszenie się o problemy.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
Wystąpiłem tylko z prośbą o sprawdzenie z opisem sytuacji. Post mój dedykuje jako ostrzeżenie dla potencjalnych nabywców. Szkoda czasu i zachodu. Wrzuciłem linki,zdjęcia i VIN. Ale dzięki za wyczerpującą odpowiedź była bardzo pomocna.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
O czym pamiętać, aby auto służyło jak najdłużej - jak dbasz, tak masz! Jak dbać o samochód, aby był sprawny i nie tracił na wartości? Zbyt rzadkie przeglądy, serwisowanie wyłącznie tych najpoważniejszych usterek czy niewłaściwe użytkowanie auta mogą znacząco wpłynąć na jego żywotność. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.