REKLAMA
Witam. Wytypowałem 4 samochody, które na pierwszy rzut mojego mało doświadczonego oka chciałbym zakupić.
Najbardziej podoba mi się:
VW passat b5 po lifcie:
[link do oferty na Olx wygasł]
Co ustaliłem:
- oryginalny lakier na elementach poza dachem - 2 warstwy bez szpachli i lakierowany jeden błotnik, wszystkie szyby oryginalne!
- do opłat, bez wycieków, sprawna klima,
+ bogata wersja skura, tempomat, 4x elektryczne szyby, wszystkie systemy kontroli trakcji.
=====================================
2. skoda octavia:
[link do oferty na Allegro wygasł]
Ogłoszenie brzmi wiarygodnie, elementy ładnie spasowane, bezpośrednio od właściciela.
facet zarzeka się, że pali w trasie 7L, hmmm ciekawe czy to realne...
też w sumie całkiem nieźle wyposarzona ta skoda, mechanicznie mówi, że nic nie jest do zrobienia, brak wycieków, samochód garażowany w polsce, faktury na wszystkie części, mówił, że wozi tym rodzinę, więc musi dbać, aby było bezpieczne.
=====================================
3. BMW:
[link do oferty na Olx wygasł]
WYgląda super zawsze mi się takie marzyło.
Szczerze mówiąc zastanawiam się nad silnikiem 2.5 ze względu ciągle drożejącego OC... generalnie pod LPG super sprawa. Aczkolwiek musiałbym znać wasze opinie czy w ogóle warto jechać go oglądać.
Wersja wydaje się być bardzo ciekawa.
4. Skoda octavia:
[link do oferty na Allegro wygasł]
Z tego co ustaliłem:
- walnięty rozrusznik
- lakierowana tylna klapa i przedni błotnik
- facet twierdzi, że nie badał miernikiem lakieru i nie wie, czy jest oryginalny, jak przywoził robił 2 elementy.
+ fajnie wyposarzona, lekka, dobry silnik
facet przywiózł ją powymieniał sworznie, końcówki stabilizatora, bo pukały, wylakierował wgniecenie na błotniku i wystawił... Ciekawe co o tym myśleć, bardzo mi się podoba jasna tapicerka, ale w sumie może okazać się bardzo nie praktyczna.