[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Witam, ktoś uderzył we mnie, mam jego oświadczenie gdyż przyznał się do winy bo była oczywista. Co się bardziej opłaca- najpierw samemu naprawić we własnym zakresie i zabrać gotówkę z zakładu ubezpieczeń z OC sprawcy, czy jednak dać do warsztatu i rachunek dać potem zakładowi ubezpieczeń. Jaki mam na to termin od wypadku.
Opel Mokka crossover produkowany będzie w Europie W 2014 roku Opel rozpocznie produkcję crossovera Mokka w zakładzie w Saragossie (Hiszpania). Wysoki poziom globalnego popytu na kompaktowe SUV-y daje dodatkowe możliwości wykorzystania mocy zakładu. Opel Mokka będzie produkowany ...
SKODA Yeti Adventure - wersja limitowana SKODA wprowadziła na rynek limitowaną wersję modelu Yeti – Adventure. Samochód bazuje na wariancie Ambition i dostępny jest ze wszystkimi silnikami. Model Yeti Adventure to kontynuacja oferty wersji specjalnych, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.