1. Kupno Golfa V z 1.6 MPI ma niewielki sens. Ja wiem, że małe, oszczędne (no nie bardzo) i nie zajechane, ale to już inne auto niż Golf IV, nieco droższe w utrzymaniu a ten silnik się zwyczajnie nie nadaje. Golf V utył jak każde auto, silnik ma za mało mocy + do tego sporo pali, w trasie 9 litrów to nic nadzwyczajnego (gdzie konkurencja spali na przykład 7). Do tego Ty się będziesz męczył (po 1.8T to po prostu auto pokroju CC 700). Moim zdaniem szkoda pieniędzy. Ale zrobisz jak zechcesz. Auto z linku od handlarza, nawet mu się informacji nie chciało wypisywać, nie mam zdania, nie oceniam.
2. To samo co wyżej + wielokolorowy.
3. Prawdopodobnie coś było z tyłem + zmęczony, to widać. A szukasz przecież czegoś niezmęczonego, prawda? Bravo to więcej kasy, niż 14k.
4. Też kolorowy.
5. No i też krzywo poskładany.
Generalnie szukasz czegoś młodszego i mniej zajechanego, a póki co wrzuciłeś podobne auta
![Uśmiechnięty :)]()
Jeszcze nawiążę do "słabsze auta były kupowane w PL więc łatwo sprawdzić historię" - kompletna bzdura. Kupione w Polsce, bo tanie, bo mały silnik, jak myślisz, jak to ktoś serwisował w ASO i jak długo? Hm? Do końca gwarancji, potem omijał serwis. Więc co Ty chcesz sprawdzić?