Kupisz. Lepiej sie nie napalać na samochód bo kupisz skarbonke.
Szukaj powoli a okazja sie trafi. Najlepiej jeździj z kimś kto ma dystans do tego i w razie potrzeby pozwoli Ci przejrzeć na oczy ;p
aghapimou napisał(a):...to ja już nic nie wiem, trace nadzieję, że kiedykolwiek kupię jakiekolwiek auto
Chopie kupujesz samochód za 4 tysiące! Nie wiem do czego tu nadzieja potrzebna, jedziesz oglądasz, jak coś wymaga naprawy to targujesz cenę i bierzesz.
"Nie wiem co się tak uparłeś na to V6 skoro byle Opel, czy Ford to ma..."
Największy błąd to kupno auta na szybcika, bo wydaję się, że akurat ten jest idealny, że za chwile może już go nie być i drugi taki się nie trafi Kupić jest łatwo, o wiele trudniej potem sprzedać...
Kierunkowskaz napisał(a):Chopie kupujesz samochód za 4 tysiące! Nie wiem do czego tu nadzieja potrzebna, jedziesz oglądasz, jak coś wymaga naprawy to targujesz cenę i bierzesz.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Volkswagen T5 4MOTION Napędzane na wszystkie koła Volkswageny T5 - Transporter, Caravelle, Multivan i California cieszą się coraz większą popularnością. Dla 4MOTION z 6-biegową przekładnią manualną do wyboru są silniki TDI o mocy 103 kW/140 KM ...
widzę szukasz auta z lpg? a może rozwarzysz matiza? (nie jestem zbytnio zwolennikiem tej marki) no ale wydaje mi się te auto takie kobiece w tej cenie powinnaś coś znaleźć,
ewentualnie renault twingo, na zachodzie bardzo dużo młodych dziewczyn tym jeździ
o takie przykładowo
[link do oferty na Allegro wygasł]
aghapimou, przepraszam nie zauważyłem A co myślisz o Seicento? Silnik 1.1 zapewnia niezłą dynamikę i małe spalanie (LPG ok 7-8l), do tego tanie części i duży wybór. Szczerze polecam bo to samochód którym jak dotąd najdłużej jeździłem
Za 4tys nie znajdzie dobrego Matiza ani Seja.Z mojej strony może Fiat CC z ostatnich lat produkcji albo Fiat Uno.
np [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol z całym szacunkiem, ale nie masz racji, znajdzie Seicento, do 2000 roku spokojnie. Te samochody kosztują nowe 20k więc nie przesadzajmy. Od nas z firmy szły 2 letnie za siedem
Zakup samochodu od firmy (vana) często się opłaca, przerobienie kosztuje mało w porównaniu do tego co zaoszczędzimy. Często mówi się, że o vany nikt nie dba tylko wsiada i jedzie. To prawda, kierowca tylko jeździ, ale każda naprawa, każde wymiany, odbywają się w ASO w terminie i nikt nie oszczędza tak jak w przypadku prywatnych właścicieli
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.