REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/gdzie-w-europie-obowiazuja-winiety-na-autostrady-t40381.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
artur73 napisał(a):Najlepszy silnik do Astry II według mnie. Trwały i nie biorący oleju jak 16V ,ale osiągi lepsze od woła 75KM..!
Myślę że przyjmij zasadę "Mowa jest srebrem a milczenie złotem"Wojtek223 napisał(a):Moim zdaniem ten Opel to totalna klapa za tą cene.Przebieg tego samochodu jest TRAGICZNY.Opel po 200 tyś jest skarbonką.Myśle że za tą cene można kupić coś lepszego.
Wojtek223 napisał(a):Po prostu stwierdzam fakt auto pokazne na ogłoszeniu to ZŁOM.
Gdzie porównałem...Wojtek223 napisał(a):Omega to najlepszy model Opla i nie podlega to żadnej wątpliwości.Jak wogóle śmiesz porównywać Astre do Omegi.
Wojtek223 napisał(a):Moim zdaniem ten Opel to totalna klapa za tą cene.Przebieg tego samochodu jest TRAGICZNY.Opel po 200 tyś jest skarbonką.Myśle że za tą cene można kupić coś lepszego.
Wojtek223 napisał(a):Po czym? No nie wiem kto chce prawie 8 tyś zł za AUTO z przebiegiem 250 tyś km.