REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Wojtek223 napisał(a):Opel (auto) po 200 tyś jest skarbonką.
Wojtek223 napisał(a):Ja się dopiero uczę na tym forum i jestem tutaj dopiero od dziś.
krikus napisał(a):Kirin88 dobrze że nie jestem już moderatorem bo by poleciało Ci ostrzeżenia za tego "barana"
Gościu fakt że trochę błądzi w temacie ale to nie powód do wyzwisk
Dobrze że umiesz się poprawićkirin88 napisał(a):Fakt, trochę mnie poniosło, przyznaje. Barana już nie ma w mojej wypowiedzi.
GenerałCFC69 napisał(a):Przebieg nie ma dużego znaczenia jeśli chodzi o takie auta.Wojtek ja miałem swoje pierwsze E34 kupiłem z przebiegiem 200 tyś to miała silnik 2.5 192KM i sprzedałem z przebiegiem 650 tyś auto chodziło jak nowe.Z całym szacunkiem ale mój wujek zawsze powtarzał że przebieg to przebieg lepiej patrzeć na korozje i blache.Silnik to silnik zawsze się coś wymieni itd.A co Omegi.Jest to najlepszy Opel dla mnie jaki powstał.Sam miałem B też z silnikiem 3.0 i mam bardzo dobre wspomnienia z tym samochodem niestety miałem wypadek i rozbiłem.Ale też miała przebieg 425 tyś.Ten silnik jest nie do zajechania ja akurat miałem w Manualu.Ale Automat też jest bardzo dobry bo to jest 4 biegowy długi Automat Amerykański.Więc szybko nie padnie.Co do Opla jeśli do czego bym sie przyczepił to cena.8 tyś zł to jednak dużo ale wszystko jest kwestią dogadania za 7000-7500 można wziąć.To wszystko.Jednak niepodoba mi się kwestia taka że dużo jest tutaj negatywnych komentarzy.Każdy ma prawo do swojego zdania.
kirin88 napisał(a):Tymi wpisami zburzyliśmy motoryzacyjny światopogląd Wojtka i zapadł się chłopina pod ziemie