Proszę o ocenę :)

20 Maj 2011, 17:30

Witam!! Mam na oku dosyć fajne BMW serii3. Z racji tego, ze nie znam sią na tym aucie, a dokładniej mówiąc na BMW chciałem sie poradzić kogoś kto się na tym zna ( zapewne jest kilku zapaleńców marki BMW). Co o nim myślicie, czy widzicie coś na zdjeciach niepokojącego, jakies podmianki, coś nieoryginalnego itd.
[link do oferty na Allegro wygasł]
bartek4334
Początkujący

Miejscowość: KMP

20 Maj 2011, 17:35

Przod i wnetrze dobrze wygladaja, ale tylna klapa jest chyba minimalnie zle spasowana wiec w tyl mogl dostac lekko, czy troche mocniej. To handlarz wiec go odpicowal + cofnal na 100%.

Chociaz co do przodu to nie wiem, bo albo sa lampy lekko do tylu cofniete, albo kierunkowskazy ciut do przodu wysuniete... ale tez nie ma co liczyc ze autko ponad 10 letnie bedzie bez zadnej stluczki. :P
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI

20 Maj 2011, 17:38

Dobrze. Tyle to jak podjadę jutro to sam postaram się ocenic z blacharki, spojrzę na belkę i na tył. A czy te lampy są w oryginale? I czy jakieśinne podmianki mogły sostać zastosowane :P ?
bartek4334
Początkujący

20 Maj 2011, 17:43

Hmm, zdecydowana wiekszosc ma jednak bialo/pomaranczowo-czerwone tylne lampy, a nie bialo-czerwone. On w tyl dostal na 100%, bo widac po klapie wiec pewnie lampy nie sa orginalne i tak.
Czimi
Stały forumowicz

20 Maj 2011, 17:47

Aha...właśnie mnie to zastanawiało :P Ale czy to nie są lampy po prostu takie ze względu na rocznik. Po prostu jakby po lifcie? No i z przodu też ma białe kierunki :/
bartek4334
Początkujący

20 Maj 2011, 17:59

Ten handlarzyna tak go wyplakował że aż ciężko coś dojrzeć hee auto pewnie z niemieckiego szrotu za grosze kupione. czy dobre to ciężko stwierdzić, nawet jakby było bite to za takie pieniądze czego sie można spodziewać. jedynie co można powiedzieć to że jest brzydkie jak ch...a.
a czy nie powinno sie wyrejestrować auta zanim sie sprowadzi? bo na niemieckich blachach stoi..
Pawelcode
Początkujący

Miejscowość: Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Celica Supra
    Toyota Celica Supra została wyprodukowana w 1983 roku. Wielu uznaje, że jest to jeden z najlepszych modeli sportowego auta, który wyszedł spod szyldu Toyoty. Samochód ten zdobył wiele nagród i wyróżnień ...

20 Maj 2011, 18:55

Bee...już mi go tak obrzydziliście, ze odpuszczam i widzę, że za tanio nie ma co szukać :P
A co myslicie o tym?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
bartek4334
Początkujący

20 Maj 2011, 19:09

Wiesz, to ze inny handlarz ze podobny rocznik i itp chce 2k zl wiecej o niczym nie swiadczy, wez pod uwage ze sam transport to iles tam zl + on tez swoje musi zarobic, wychodzi ze autko kupil za 2x mniej niz sprzedaje tak naprawde.

Ciezko ze zdjec powiedziec czy warto czy nie, ale wyglada lepiej niz ten 1-szy.

"OFERTA DLA KLIENTA KTÓRY MA DOŚĆ JEŻDZENIA PO OGLOSZENIACH I KOLEJNEGO ROZCZAROWANIA TAŃSZYMI POWYPADKOWYMI EGZEMPLARZAMI WYEKSPLOATOWANYMI POD WZGLEDEM WIZUALNYM I TECHNICZNYM"

Takie pier... kazdy handlarz tak gada... nie dal zdjec na ktorych by byly widoczne fotele, ani w jakim stanie jest motor...
Czimi
Stały forumowicz