REKLAMA
Witam Was!
Mam zamiar zapisac sie na kurs " Elektromechanik pojazdow samochodowych " w Pomorskiej Izbie Rzemieslniczej w Gdansku. Aktualnie jestem zielony w tych sprawach dlatego chcialbym nabyc wiedze teoretyczna i praktyczna umozliwiajaca pracowanie w tym fachu. I juz na starcie zapytam czy ktos uczeszczal na szkolenia/kursy w Pomorskiej Izbie Rzemieslniczej w Gdansku lub czy ktos wie czy cieszy sie dobra opinia? Jak ucza i przygotowuja?
Chcialbym poznac Wasze opinie na temat tego fachu. Czy na prawde jest on taki trudny do nauczenia sie? Moze ktos wie jakie sa zarobki za granica, np w Anglii.
Jestem mlody i nie mam slomianego zapalu, chce sie nauczyc tego fachu i w nim robic. Prawie 3 lata pracowalem juz za granica ( Holandia, Anglia ) w roznych miejscach. Mam dosc zbiorow, zmywania garow czy dzwigania tuj a przede wszystkim pracowania i/lub mieszkania z ludzmi roznej masci ( wiekszosc emigrujacych powinno wiedziec o co mi chodzi ).
I zdaje sobie sprawe, ze nie od razu bylbym po tej szkole wybitnym elektromechanikiem , najpierw ta szkola, pozniej praktyki/praca w warsztacie.
Ja mysle, ze ten fach jest przyszlosciowy, bo coraz to wiecej elektroniki w autach. Nowe auta to juz nie Fiat 126p czu Polonez gdzie elektromechanik nie mial co tam szukac. Poprawcie mnie jesli sie myle.
Czekam na Wasze opinie i porady.
Z gory serdecznie dziekuje!