Proszę o pomoc :D

27 Lut 2013, 23:47

Witam,
Zaczynam się rozglądać za samochodem który zastąpi moją niezawodną Madziulę. Podstawowymi warunkami są:

napęd: RWD/AWD,
komfort: klima, tempomat i różne inne pierdoły które ułatwiają i uprzyjemniają jazdę szczególnie dłuższe trasy, przestronne wnętrze w którym można wygodnie podróżować i bagażnik w którym zmieści się więcej niż "damska torebka",
silnik: żwawy nie koniecznie musi palić poniżej 10l w trasie ale żeby też nie kopcił jak smok,

to na tyle z tego co mi w tej chwili przychodzi do głowy. Auto nie musi być w idealnym stanie jeżeli chodzi o blacharkę bo to można poprawić :D. Mniej więcej do przeznaczenia będę miał 15 tys. złotych. Chcę mieć samochód którym będzie można wygodnie podróżować i czasami się "pobawić". Szukałem w kilku tematach ale chyba nie trafiłem na takie konkretne i 9 stron kluczenia w kółko zmusiło mnie do założenia własnego. Waszej pomocy potrzebuję w określeniu się bo szczerze mówiąc nie mam jakiś specjalnych typów jeśli chodzi o nowe auto. Oglądałem bmw e39 528, passaty b5 2,8l i kilka innych aut. Czekam na wasze sugestie może któraś mi bardzo pomoże w podjęciu ostatecznej decyzji :D

Z góry dziękuje Wam za pomoc.

Kacper
Kacper1990
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 02 2011
Auto: Mazda 323f BA
Silnik: 1,5 16v 88KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1998