REKLAMA
Witam! Proszę was drodzy userzy o pomoc chciałbym zakupić pierwsze auto za koło 5 tys. zł
Chciał bym aby był ekonomiczny ponieważ jeszcze się uczę i zarabiał na niego będę tylko
w weekendy i dni wolne . Lepiej wybrać auto w gazie czy w dieslu??? Poniżej podam kilka moich typów.
Aut które mi się podobają i proszę o opinie. Jestem otwarty też na wasze propozycje
P.S LINKI DO AUT SĄ ZUPEŁNIE PRZYPADKOWE !
VW GOLF III np.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
OPEL calibra ( Ten samochód jest fajny wizualnie ( nie mówię tu o wiejskim tuingu) Ale chyba spalanie ma wysokie ?
Np.
Honda Civic- podoba mi się bardzo taki civic ale za te pieniądze nie znajdę chyba żadnej w dobrym stanie ?
Np.
[link do oferty na Allegro wygasł]
Daewoo Lanos ( Nie przemawia do mnie ten samochód ale za te pieniądze dostane dużo nowsze auto i chyba lepszym wyposażeniem )
Np.
Myślałem jeszcze o Audi 80 ale bryła zaczęła mi się nie podobać jednak Audi to audi !
Teraz moje marzenie na dzień dzisiejszy ponieważ kocham tą markę mianowicie BMW !
Odstraszają mnie jedynie koszty związane z serwisowaniem oraz spalanie.
Proszę o opinie przede wszystkim ludzi co mieli styczność z tymi autami.
Jeszcze jedno pytanie ile kosztują opłaty mniej więcej i czy mogę zarejestrować go na ojca który ma 60% zniżki a ja jako współwłaściciel , zniżki będą na mnie przechodzić z czasem dodam że ojciec ma już jeden samochód.
Z góry dzięki !!!