12 "Dual 4 Ohm Subwoofer samochodowy Moc: szczytowa: 600 W / RMS: 300 W Impedancja: Dual 4 ohm Czarny papier / wełna 4-warstwa materiału stożek Duży głośnik niskotonowy pianka rolka otaczać Mocna struktura silnika lepszej stabilności i Moc Polak i Aero wentylowane chłodzenie dla zwiększenia wydajności i długowieczności BASV 2 "cewką były dla zwiększenia rozpraszania ciepła Chrome push-pin zaciski łatwy i pewny montaż Flat wykończone czarnym, opieczętowane kosz stalowy z Custom X wzorem Guma montażu uszczelka szczelność minimalizacji wycieków powietrza Działa idealnie zarówno w obudowie zamkniętej lub przeniesiony Pasmo przenoszenia: 29-450 Hz Czułość: 87,5 dB Głębokość montażu: 5-1/2 Wyłącznik Wymiary: 10-15/16 "
Moje pytanie polega na tym że: Zmostkowałem głośnik na 2Ohm (+ do + a - do -) ZDJĘCIE
I teraz mam pytanie Chce zakupić do tego głośnika 2 cewkowego wzmacniacz - CARPOWER HPB-1502 500rms I chodzi mi oto ze zmostkowałem już głośnik do 2 ohm i czy nie będzie żadnych przeciwwskazań jeżeli podłącze go do tego wzmacniacza pod 4ohm (Moc w mostku 4Ω 1 x 500WRMS ) czyli zmostkuje wzmacniacz do 4ohm i głośnik do 2ohm i podłącze. Wiem ze namieszałem ale dla sprostowania. Czy jak podłącze ten wzmacniacz i głośnik to będzie grało jak powinno ? Czy nie będzie przeciwwskazań, Nic sie nie popali albo nie będzie zniekształceń dźwięku ?. Może mam wybrać inny wzmacniacz (do 400 zł) do tej Skrzyni ? Albo inaczej zmostkować ? Doradźcie mi
Dane wzmacniacza -
Informacje techniczne Moc maks. 750WMAX Moc RMS 2Ω 2 x 250WRMS Moc RMS 4Ω 2 x 175WRMS Moc w mostku 4Ω 1 x 500WRMS Pasmo przenoszenia 20-20,000Hz mpedancja obciążenia (min.) 2Ω (mostek: 4Ω) Czułość wejściowa (line) 0.4-4V/20kΩ Separacja kanałów > 50dB Stosunek S/N > 89dB (A) THD < 0.2% Dolnoprzepustowe 40-300Hz, 6dB/okt. Górnoprzepustowy 40-500Hz, 6dB/okt. Bass boost 0-12dB/50Hz (regulowane) Napięcie pracy 10-16V prąd stały /45A Połączenia terminale śrubowe Line 1 x RCA L/P High input - Głośniki terminale śrubowe Line 1 x RCA L/P
Dopusz. temp. otoczenia 0-40 °C Wymiary 252x62x363mm Ciężar 3.5kg
Słucham muzyki Techno, Electro itp
NA sam koniec ci którzy czytają wszystko - Co powiecie na temat tej skrzyni dałem za nią 390 zł. Dobry ten sub? Opłacało sie czy mogłem kupić coś innego ? Mam nadzieje ze miał ktoś styczność z tym głośnikiem i wie jak sie sprawuje. To jest mój 1 sub
I 2 PYTANIE
Skrzynia basową zamkniętą PB (PowerBass) S-124Dx (2 cewkowy) 4Ohm Więc potrzebował bym Wzmacniacz do tego suba do 400 zł Zwracam uwagę na to ze wzmacniacz musi być stabilny od 2 Ohm w mostku
Głośnik jest 2 cewkowy. I został Zmostkowany do 2Ohm
Więc potrzebował bym Wzmacniacz do tego suba do 400 zł Zwracam uwagę na to ze wzmacniacz musi być stabilny od 2 Ohm w mostku
Głośnik jest 2 cewkowy. Zmostkowany do 2Ohm Jak na powyższym zdjęciu
Proszę o sugestie Wzmacniaczy Stabilnych od 2 Ohm do 400 zł
[D] A4 B6 3,0 / 330i e46 / X-Type 3,0 / IS 300 mk1 / C 320 s203 Podstawowe kryteria zestawienia: - kombi segmentu D - silnik benzynowy o mocy ponad 200KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2004 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A4 B6 3,0 - 220KM - BMW ...
Jak działają aukcje samochodów poleasingowych? Kupno samochodu jest zawsze niemałym wyzwaniem. I dotyczy to zarówno małych oraz średnich przedsiębiorców, jak i osób prywatnych. Spora część używanych samochodów sprzedawana jest przez handlarzy, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.