12 "Dual 4 Ohm Subwoofer samochodowy Moc: szczytowa: 600 W / RMS: 300 W Impedancja: Dual 4 ohm Czarny papier / wełna 4-warstwa materiału stożek Duży głośnik niskotonowy pianka rolka otaczać Mocna struktura silnika lepszej stabilności i Moc Polak i Aero wentylowane chłodzenie dla zwiększenia wydajności i długowieczności BASV 2 "cewką były dla zwiększenia rozpraszania ciepła Chrome push-pin zaciski łatwy i pewny montaż Flat wykończone czarnym, opieczętowane kosz stalowy z Custom X wzorem Guma montażu uszczelka szczelność minimalizacji wycieków powietrza Działa idealnie zarówno w obudowie zamkniętej lub przeniesiony Pasmo przenoszenia: 29-450 Hz Czułość: 87,5 dB Głębokość montażu: 5-1/2 Wyłącznik Wymiary: 10-15/16 "
Moje pytanie polega na tym że: Zmostkowałem głośnik na 2Ohm (+ do + a - do -) ZDJĘCIE
I teraz mam pytanie Chce zakupić do tego głośnika 2 cewkowego wzmacniacz - CARPOWER HPB-1502 500rms I chodzi mi oto ze zmostkowałem już głośnik do 2 ohm i czy nie będzie żadnych przeciwwskazań jeżeli podłącze go do tego wzmacniacza pod 4ohm (Moc w mostku 4Ω 1 x 500WRMS ) czyli zmostkuje wzmacniacz do 4ohm i głośnik do 2ohm i podłącze. Wiem ze namieszałem ale dla sprostowania. Czy jak podłącze ten wzmacniacz i głośnik to będzie grało jak powinno ? Czy nie będzie przeciwwskazań, Nic sie nie popali albo nie będzie zniekształceń dźwięku ?. Może mam wybrać inny wzmacniacz (do 400 zł) do tej Skrzyni ? Albo inaczej zmostkować ? Doradźcie mi
Dane wzmacniacza -
Informacje techniczne Moc maks. 750WMAX Moc RMS 2Ω 2 x 250WRMS Moc RMS 4Ω 2 x 175WRMS Moc w mostku 4Ω 1 x 500WRMS Pasmo przenoszenia 20-20,000Hz mpedancja obciążenia (min.) 2Ω (mostek: 4Ω) Czułość wejściowa (line) 0.4-4V/20kΩ Separacja kanałów > 50dB Stosunek S/N > 89dB (A) THD < 0.2% Dolnoprzepustowe 40-300Hz, 6dB/okt. Górnoprzepustowy 40-500Hz, 6dB/okt. Bass boost 0-12dB/50Hz (regulowane) Napięcie pracy 10-16V prąd stały /45A Połączenia terminale śrubowe Line 1 x RCA L/P High input - Głośniki terminale śrubowe Line 1 x RCA L/P
Dopusz. temp. otoczenia 0-40 °C Wymiary 252x62x363mm Ciężar 3.5kg
Słucham muzyki Techno, Electro itp
NA sam koniec ci którzy czytają wszystko - Co powiecie na temat tej skrzyni dałem za nią 390 zł. Dobry ten sub? Opłacało sie czy mogłem kupić coś innego ? Mam nadzieje ze miał ktoś styczność z tym głośnikiem i wie jak sie sprawuje. To jest mój 1 sub
I 2 PYTANIE
Skrzynia basową zamkniętą PB (PowerBass) S-124Dx (2 cewkowy) 4Ohm Więc potrzebował bym Wzmacniacz do tego suba do 400 zł Zwracam uwagę na to ze wzmacniacz musi być stabilny od 2 Ohm w mostku
Głośnik jest 2 cewkowy. I został Zmostkowany do 2Ohm
Więc potrzebował bym Wzmacniacz do tego suba do 400 zł Zwracam uwagę na to ze wzmacniacz musi być stabilny od 2 Ohm w mostku
Głośnik jest 2 cewkowy. Zmostkowany do 2Ohm Jak na powyższym zdjęciu
Proszę o sugestie Wzmacniaczy Stabilnych od 2 Ohm do 400 zł
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Nowa Toyota RAV4 - Top Safety Pick+ Nowa Toyota RAV4, znalazła się w elitarnym klubie Top Safety Pick+ amerykańskiego Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). Model uzyskał najwyższe noty we wszystkich pięciu testach bezpieczeństwa, w tym w niezwykle ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.