Witam wszystkich. Niedawno sprzedałem auto tzn Toledo II 1.9tdi i szukam czegoś lepszego i mocniejszego i raczej już w benzynie. Mam kilka modeli na oku a konkretnie: 1-Mercedes C Klasa W203, 2-BMW e46 badz e39, 3-Toyota Celica ta nowsza fajny ma wyglad tylko ciekawe jak awaryjność i komfort jazdy, myślałem również o Hondzie Accord VII ale trochę drogie są. Co byście wybrali na moim miejscu? I jakie silniki? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam
Honda Accord VII, polecam 2.0 i-VTEC 155 km. Jest droga, ale praktycznie wgl nie spada z ceny. Autko komfortowe, szybkie i jedyne co trzeba w nim robić to zmieniać olej i filtry
Czym się różnią alufelgi od felg stalowych? Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
[E] Audi A6 C6 3,0TFSI / Mercedes CLS 350CGI c219 / Volvo S80 II 3,0T6 Podstawowe kryteria zestawienia: - segment E - silnik benzynowy o mocy około 300KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2008 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A6 C6 3,0 TFSI - 290KM - Mercedes ...
szukam auta solidnego i mocnego. Nie jestem szaleńcem, ale chce mieć zapas mocy. Szukam auta ok 150KM . Jak wspomniałem wcześniej Toledo II 110KM to za mało i słabe wykończenia co mnie drazniło. Rodziny nie mam jeszcze więc nie muszę mieć dużego bardzo. Myślę bardziej już nad Celicą a E46 tylko które silniki są najlepsze?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.