Prowadzenie "dziennika" auta - korzystacie?

29 Paź 2022, 21:37

Hej :) Razem ze znajomym rozważamy zbudowanie nowej aplikację, która, mam nadzieję, mogłaby Was zainteresować i być przydatną. To aplikacja do kontroli wydatków, serwisu, ubezpieczenia, badań itd waszych aut. Dostęp do wszystkich parametrów auta z poziomu Waszych telefonów. Jesteśmy nadal na etapie rozmyślań, więc bardzo chętnie posłucham, czy taka apka byłaby dla Was przydatna - być może już teraz z jakiejś korzystacie, a nie jesteście z niej do końca zadowoleni. Co, Waszym zdaniem, powinno się w takiej apce znaleźć, aby naprawdę wnosiła coś więcej do Waszego życia i nie była tylko smutnym obowiązkiem, a jednocześnie sprawiała, że Wasza fura posłuży na długo i cieszyć się będzie dobrym zdrowiem :D Wszelkie opinie bardzo mile widziane - zapraszam do dyskusji!

PS. Mam nadzieję, że ten post nie łamie w żaden sposób regulaminu forum - jeśli jest jakiś inny obszar, w którym powinienem otworzyć ten wątek dajcie mi znać, jestem wciąż świeży na forum! 8)
drivecuro
Obserwowany

30 Paź 2022, 11:03

Na rynku są już takie aplikacje więc ciężko będzie się przebić. Sam osobiście nie używam aplikacji do kontrolowania takich kosztów.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost o mocy 100 KM
    Pod maską opisywanej wersji Fiesty znajduje się trzycylindrowa jednostka benzynowa o pojemności jednego litra, która generuje równe 100 KM. Napęd przekazywany jest za pomocą manualnej skrzyni biegów o ...
    Roadmap E - samochody elektryczne od Volkswagena
    "Roadmap E" koncern Volkswagen rozpoczyna największą w światowym przemyśle samochodowym ofensywę w dziedzinie samochodów elektrycznych. Najpóźniej do 2030 roku Volkswagen dokona elektryfikacji całej oferty swoich ...