Przebieg auta

23 Lip 2006, 11:13

Mam do Was pytanie, a mianowicie, czy można sprawdzić faktyczny przebieg auta po cofnięciu licznika? (dokładnie chodzi o forda Focusa wyprodukowanego w 2000 r.) Z góry dziękuje za odpowiedzi!
Tazz

• 23 Lip 2006, 11:39

nie,chyba że był serwisowany cały czas to wtedy można sprawdzić co było robione i przy jakim przebiegu.
    pozdro 8)
    Nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi
    grzestv
    Zaawansowany
    Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Warszawy
    Auto: nie mam

25 Lip 2006, 11:56

grzestv napisał(a):nie,chyba że był serwisowany cały czas to wtedy można sprawdzić co było robione i przy jakim przebiegu.
    pozdro 8)

pojazd 5-6 lat nie moze miec mniej niz 100 tys km! Ale to nie jest wiele dla dobrej marki!( zaden ford,opel,czy inny oprodukt niemiecki do dobrych nie nalezy najwyzej do ;'DROGICH!"
    najwazniejszy jest wiek samochodu ( oprocz wyrabanych w miastach,taksowki,dostawcze, kurierskie - firmowe ect)!
    Rygel

25 Lip 2006, 12:05

pojazd 5-6 lat nie moze miec mniej niz 100 tys km!

a dlaczego by nie :!: :!: :!:
    znam conajmniej 5 sztuk które mają mniej niż 50 tyś i to udokumętowane
    pozdro 8)
    Nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi
    grzestv
    Zaawansowany
    Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Warszawy
    Auto: nie mam

25 Lip 2006, 14:34

grzestv napisał(a):znam conajmniej 5 sztuk które mają mniej niż 50 tyś i to udokumętowane pozdro 8)
    Sama mialam na liczniku niespelna 40tys,gdy kupowalam moja,wowczas 4-roletnia Felicje :wink: Byla co roku serwisowana :D 8)
    Kasik
    Zaawansowany
    Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
    Miejscowość: Opolskie

27 Lip 2006, 21:23

KUPIŁEM OMEGE Z 2002 Z PRZEBIEGIEM 13 TYS KM. CO WY NA TO.??
    CO DO PRZEBIEGU ZAWSZE STAN WEWNETRZNY AUTA MÓWI O WSZYSTKIM.A KSIĄŻKI SERWISOWE NAWET W NIEMCZECH PODRABIAJĄ ......................
    Gość

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
      Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
      Najważniejsze zmiany w ubezpieczeniach OC
      11 lutego 2012 roku nastąpiła nowelizacja w ustawie o ubezpieczeniach obowiązkowych, Ubezpieczeniowym Funduszu Gwarancyjnym i Polskim Biurze Ubezpieczycieli Komunikacyjnych. Przepisy te obowiązują już wszystkich posiadaczy ...

31 Lip 2006, 18:16

Anonymous napisał(a):KUPIŁEM OMEGE Z 2002 Z PRZEBIEGIEM 13 TYS KM. CO WY NA TO.??
    CO DO PRZEBIEGU ZAWSZE STAN WEWNETRZNY AUTA MÓWI O WSZYSTKIM.A KSIĄŻKI SERWISOWE NAWET W NIEMCZECH PODRABIAJĄ ......................
    Ale kupiłeś osobiście od jakiegoś niemca który był właścicielem czy z komisu, albo od jakiegoś posrednika?
    Pozdrawiam,
    Artek
    ArteK
    Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
    Miejscowość: Warszawa
    Prawo jazdy: 12 12 1996
    Przebieg/rok: 15tys. km
    Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
    Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
    Paliwo: Hybryda
    Typ: Kombi
    Skrzynia biegów: Automatyczna
    Rok produkcji: 2016

15 Paź 2007, 08:46

generalnie tak, zalezy kto krecil licznik i jak profesjonalnie do tego podszedl, musialbys udac sie do serwisu forda zeby rozwiac wszelkie watpliwosci...
    adolf156
    Nowicjusz