Czy istnieją jakieś przeciwwskazania do założenia instalacji gazowej w Citroenach C4 (I gen) w silnikach 1,4-90KM i 1,6-110KM..? Czy są jakieś specjalne wymagania co do instalacji,czy może iść normalna sekwencja za np 2500-2700..?
Nigdy nie słyszałem o przeciwwskazaniach dotyczących gazowania Citroenów. Często widziałem przerabiane Xsary itp na gaz i podchodziła normalna sekwencja.
Ja również nie słyszałem o przeciwwskazaniach w założeniu LPG do C4, jak się zdecydujesz to proponuję założyć tu proponuje: Stag 300+, Hana H2000 , AC R01. Pozdrawiam
TOP 4 porad jak ograniczyć wydatki motoryzacyjne Koronawirus niesie za sobą konsekwencje gospodarcze i finansowe, także dla naszych portfeli. Najszybszym sposobem na przywrócenie równowagi w domowym budżecie są cięcia bieżących wydatków, np. tych związanych ...
Verva Street Racing 2016 W miniony weekend odbyło się jedno z największych wydarzeń motoryzacyjnych w Polsce. Festiwal Verva Street Racing 2016 zgromadził tysiące miłośników motoryzacji, dla których organizator przygotował wiele atrakcji. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.