Witam już jakiś czas jeżdżę z przez przejście graniczne Olszyna i mam już dosyć tej trasy... Dla niewtajemniczonych filmik:
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
i tak przez bodajże 63km... Zastanawiam się czy ominięcie tej trasy jest realne i ma jakiś sens. W google maps wyznaczyłem bezpośrednią trasę z Olszyny do początku a4:
i zmodyfikowałem ją w taki sposób:
uważacie, że ma to jakiś sens? Nigdy tamtędy nie jechałem i nie wiem jak tam droga wygląda, czy nie okaże się jeszcze gorsza... może się wypowiedzieć ktoś kto tam mieszka albo jeździ tą trasą?
Też mnie denerwuje ta niby autostrada A18. Zrobili jeden pas a na drugi zbrakło pieniędzy i go robią kilka lat. Tą nową trasą możesz spokojnie jechać krajowa 12 z obwodnicami miast nie powinno być problemów. Najlepiej bym ci radził pojechać A4 przez przejście Zgorzelec, ale jeśli ci nie odpowiada to jedz tamtą traską.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Kompaktowe nowe hatchbacki do miasta – wygoda i niskie spalanie Segment C cieszy się w Polsce – wg danych PZPM – bardzo dużą popularnością. Udział rejestracji tego typu aut to 30 proc. całości. Zgodnie z danymi JATO Dynamics najczęściej wybieraną wersją tych samochodów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.