Przejściówka ISO

17 Kwi 2015, 12:09

Witam. Jest to mój pierwszy post na tym forum także prosiłbym o wyrozumiałość jeśli nie stosuję się do regulaminu czy coś w tym stylu.

Otóż sprawa jest taka. Posiadam starego leciwego Peugota 306 i radio odmówiło posłuszeństwa. Z racji, że jest to samochód typowo dojazdowy do pracy zakupiłem po kosztach nowe radyjko, tak żeby tylko coś grało z pendriva.
Złącza w starym i nowym radyjku się różnią więc poszukuję przejściówki tak żeby to jakoś podłączyć. Jakieś łączenie kabli czy coś w ten deseń odpada, gdyż poprzedni właściciel tak mocno kombinował z elektryką że boję się cokolwiek tutaj ruszać.

Tutaj wstawiam zdjęcia kabelków z samochodu i wtyki do radyjka

[link wygasł]
[link wygasł]
[link wygasł]
[link wygasł]

Na allegro znalazłem coś takiego:
[link do oferty na Allegro wygasł]

Pytanie czy przejściówka jest OK i spasuje mi z jednej i drugiej strony ?
Bezimienny04
Obserwowany

Auto: Peugeot 306

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SKODA Octavia - przemyślane rozwiązania
    SKODA Octavia to najważniejszy z modeli marki, który wciąż bije rekordy popularności i jest najchętniej kupowanym modelem od 2009 roku w Polsce. Debiut trzeciej generacji tego auta stanowi wielkie wydarzenie dla całej ...
    Rajd Finlandii 2017 wygrywa młody fiński kierowca
    Tegoroczny Rajd Finlandii wygrał niespodziewanie młody fiński kierowca Esapekka Lappi, zdobywając najwyższe miejsce na podium dla zespołu Toyota GAZOO Racing. To jednak nie przypadek – mimo zaledwie 26 lat, młody Fin ...