Przekładnia kierownicza-VW transporter t4 2,5 tdi, rok2001

28 Wrz 2012, 11:16

Witam, mam uszkodzoną przekładnie kierowniczą w VW transporter t4 2,5 tdi, rok 2001.
Czy ktoś może polecic dobry warsztat we Wrocławiu? Zależy mi na czasie.
Z góry dziękuje!
motomoto
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
Auto: PASSAT B5, 1,9, 101KM

10 Gru 2013, 20:29

Sprawdź PHUP AUTO-REGE . Bardzo dobry warsztat zajmujący się wymianą i regeneracja przekładni kierowniczych. Wystarczy przyjechać na miejsce, a tam zamontują zregenerowaną oryginalną przekładnią. Firma bardzo solidna i godna zaufania.
reset
Nowicjusz

Auto: Audi a3

01 Lut 2015, 21:33

hej, polecam firme ARGO oni specjalizuja sie w takich rzeczach i generalnie warto tylko do specjalistow uderzac
audi89
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 03 2001
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: audi a5

02 Mar 2015, 05:05

A czy słyszeliście cos o firmie spod tego linku [reklama] sa bardzo blisko mnie i byloby to dla mnie najwygodniejsze?
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 02 Mar 2015, 09:45, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Niedozwolona reklama
kalakala
Nowicjusz

Auto: nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy SEAT Leon zaprojektowany całkowicie od podstaw
    Nowy SEAT Leon to silna i emocjonalna osobowość oraz najpiękniejszy sposób by doświadczyć funkcjonalności płynącej z samochodu. Nowy Leon to zaprojektowany całkowicie od podstaw i pełen nowoczesnej technologii samochód ...
    Jak jeździć oszczędnie hybrydą?
    Jest stale rozwijana i zdaniem wielu stanowi złoty środek między bezemisyjną jazdą, a swobodą typową dla aut spalinowych. Technologia hybrydowa od lat jest czymś więcej niż tylko ciekawostką i pozwala oszczędzać kierowcom ...