Witam, przepraszam że na forum motoryzacyjnym ale nigdzie indziej nie mogą udzielić mi pomocy,a mianowicie chodzi mi o kartę motorowerową, czy posiadając skuter z 86r. o pojemności silnika 50cm muszę taką kartę posiadać ??
tak chyba że masz ukończone 18lat to dowód osobisty
Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
nie ma za co od tego tu jesteśmy wszystcy żeby pomoc.
Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
Na motorower do 50 ccm - karta motorowerowa, od 13 lat. Po ukończeniu 18-tu wystarczy DO. Zdaje się na kartę w szkole(gimnazjum), ale w niektórych miejscowościach można to załatwić na policji lub w jakimś ośrodku szkolenia ...
Idzie wiosna - uwaga na biegaczy i rowerzystów W marcu dla wielu osób rozpoczyna się sezon aktywności na świeżym powietrzu. Biegacze zaczynają intensywne treningi do wiosennych imprez biegowych, a do wielu miast po zimowej przerwie wracają rowery miejskie. Na te ...
Szeroka gama napędów, bogate wyposażenie standardowe - BMW X2 Oprócz hybrydy plug-in i ekstremalnie sportowego BMW X2 M35i, w którym zastosowano silnik czterocylindrowy o mocy 225 kW (306 KM) z technologią TwinPower Turbo, 8-stopniową sportową skrzynię Steptronic, mechaniczny ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.