ja bym najpierw zasiegnał informacji w Twoim Wydziale Komunikacji co nalezy zrobić.jakie dokumenty złożyć,wnioski itp.nasi urzędnicy i przy tym napewno wycisną z Ciebie troche grosza no i trzeba bedzie wymienić dowód rejestracyjny bo już bedzie zmiana danych.i zapewne samemu nie mozna wykonać takiej przeróbki bo musi być na to jakiś dokument z warsztatu ze to jest fachowo wykonane np montaż siedzeń,dodatkowych pasów jezeli takowe trzeba bedzie instalować
Jeśli masz możliwości to najlepiej zrobić to samemu.Będzie taniej.Fotele można kupić na szrocie, oczywiście muszą być pasy i to sprawne. A płyty boczne można okleić tapicerką. Ja tak zrobiłem z T4. Wyszło super. Po wszystkim trzeba zrobić rzegląd poszerzony. Powodzenia
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Jak przygotować samochód do wiosny? Dokładne umycie samochodu po zimie to nie tylko kwestia estetyki – można w ten sposób ochronić samochód przed postępowaniem korozji. Oprócz tego regularne mycie auta, zwłaszcza szyb, lusterek i ...
Potwierdzam to tylko wydaje sie takie trudne a w rzeczywistości wcale tak nie jest. Weź poszukaj na szrotach części do Transita i sweź sobie z 2-3 wolnego i do roboty!Nie trzeba żadnych papierków jedziesz an przegląd zmieniasz dowód i to tyle. aha i ubezpieczenie nie wiem czy tam tez nietrzeba będzie czegoś zmienić.
PS dowodu nie trzeba zmieniać tylko wpisują samochód towarowo osobowy i ilość miejsc. Oczywiście trzeba wykupić kilka tych magicznych znaczków skarbowych.Ubezpieczenie też się zmieni, tylko nie pamiętam czy będzie mniejsze czy większe.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.