Przeróbka Anglika

30 Lip 2009, 17:34

Witajcie

Powiedzcie mi jakie są koszty przeróbki Civica VI genereacji w wersji hatchback Jeśli wykorzystałbym do tego części używanych ? I wogóle jakie częsci mogą byc używane a które powinny byc nowe ?

Co dokładnie wymaga wymiany ? Jest to opłacalne przy zakupie hondy z 1998 roku 1600cm3 za 4tys.zł ?

Pozdrawiam
wachus
Nowicjusz

Miejscowość: Milicz

30 Lip 2009, 20:14

wachus napisał(a):Witajcie

Powiedzcie mi jakie są koszty przeróbki Civica VI genereacji w wersji hatchback Jeśli wykorzystałbym do tego części używanych ? I wogóle jakie częsci mogą byc używane a które powinny byc nowe ?

Co dokładnie wymaga wymiany ? Jest to opłacalne przy zakupie hondy z 1998 roku 1600cm3 za 4tys.zł ?

Pozdrawiam

Wymiany wymaga wszystko praktycznie oprócz karoserii i foteli ;D, orientacja tylnich i przednich świateł, deska rozdzielcza, dosyć dużo podzespołów silnika i wiele innych . . . Nie jestem pewiem czy zmieścisz się w obrębie podanych 4tys.zł . Możesz wykorzystać stare części, lecz chyba nie za wiele będzie pasowało i jednak dużo będziesz musiał kupić . Ale pomyśl czy opłaca Ci się przeróbka Hondy z 1998 zamiast nowego lub innego używanego auta [ Hondy na przykład ] . ?

Jest to opłacalne przy zakupie hondy z 1998 roku 1600cm3 za 4tys.zł ?

Nie jest to płacalne ale przy tym samochodzie . ! Bo naprawdę wiele, aut nadaje się do takich właśnie przeróbek ale tą Hondę można sobie odpuścić . ;D
I love my little gray coupé
for a long time I collecting the cash for it
and MANAGED TO . !
Austin_Boy
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: PTB / NYC

01 Sie 2009, 19:49

W internecie mozesz znalezc duzo stron na temat jakie auta sie latwo i tanio przerabiaja.
JimiEx
Początkujący

Miejscowość: Lublin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

MINI Clubman Bond Street - jakość klasy premium
    MINI prezentuje specjalną edycję modelu Clubman z bogatym wyposażeniem i ekskluzywną kolorystyką. Światowa premiera odbędzie się w marcu 2013 roku na Międzynarodowym Salonie Samochodowym w Genewie. Kolejne nowości to MINI ...