Przeróbka renault megane coupe coach

26 Cze 2013, 00:26

jak w temacie, chciałbym przerobić troszkę moją Megusie ;)

--------------------------------------------
aktualny stan techniczny:

Model: Renault Megane Coupe Coach
Rok: 1996
Pojemność: 1998,00cm3
Moc: 84kW = 114KM
aktualny stan wizualny:
1. trochę było ciemnawo...

2. widać delikatne podpuchnięcia przy szybie, pęknięty lakier na progach...

3. trzasnęły śruby, więc wymieniam wszystkie 16 (nie chcę się martwić w trasie że przy 120k/h zgubię gdzieś koło...

teraz do rzeczy:
1. chciałbym wstawić skrzynię od laguny (chyba 2.0?) będzie szybciej się zbierać i doda konia więcej ?
2. zmiana filtra powietrza na stożek ? ale jaki...
3. amortyzatory i sprężyny do obniżenia przodu - ale jakieś w przystępnej cenie bo tutaj widziałem, że przód nadaje się do wymiany, aczkolwiek jeszcze by te pół roku wytrzymał...
4. wymieniłem wydech czuje, że coś wbija w fotel, ale dużej różnicy nie ma

p.s
wyglądem wizualnym postaram się zająć osobiście.
puki co maska al'a Carbon 3D foty dodam na dniach :) i dach w rytmach komiksowym - Fantasy Foto
90FoxZG
Nowicjusz

Auto: Renault 19

26 Cze 2013, 23:20

autko wygląda fajnie , gdzie robiłeś tą naklejkę koło koła? ja osobiście polecam naklejki na samochód, nie psują lakieru
kokoszana
Obserwowany

Auto: bmw

27 Cze 2013, 22:23

na allegro zamawiałem :) firma produkuje różne, różności :P mają też naklejkę "karny [...] za [wulgaryzm]** parkowanie" i hcyba zakupie bo mam kilku sąsiadów którzy stają notorycznie na mojej bramie wjazdowej :)
90FoxZG
Nowicjusz

27 Cze 2013, 23:46

90FoxZG napisał(a):mam kilku sąsiadów którzy stają notorycznie na mojej bramie wjazdowej
dzwoń po straż miejską lub policje niech samochód odholują, jak zaczniesz naklejać to ty zapłacisz za uszkodzenia pojazdu i tyle z tego będzie a auta będą stały jak dawniej
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

29 Cze 2013, 14:36

ile można dzwonić...? zanim przyjechali to auta już nie było to raz, a dwa jak pokazałem fote jak mi zastawił pół bramy to nic nie zrobili spisał notatkę, bo auta już nie było... ;/ Polskie Realia...
90FoxZG
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota RV-2 - sportowy kamper
    Wielkie sportowo-turystyczne coupe, które jednocześnie może pełnić rolę praktycznego domu na kółkach? Wszystko to brzmi bardzo nierealistycznie, ale ten samochód istniał naprawdę! Oto Toyota RV-2! Sportowy ...