Witam mam pytanie?? Mam na oku samochód, ale w szkocji i kierownica jest prawej stronie a chcialbym przerobic ten samochód tak zeby mial kierownice po lewej stronie. Czy ktos moze sie orientuje ile kosztuje taka przeróbka?? I czy jest jakis warsztat zajmujacy sie tym w poblizu Krakowa??
Cześć.
Jeśli jest to Opel (Vauxhall) to przeróbka jest banalna, jesli autko koncernu VAG to szkoda zachodu.
A jeśli to Suzuki Vitara to mam znajomego z Podkarpacia, za ok.1500-1800zł mógłby się chyba pobawić.
To jest akurat Opel(Vektra). A nieorientujesz sie moze nad namiarami na taki warsztat. Numer telefonu, albo jakis adres?? Bo chcialem przerobic jak najszybciej i za niezbyt duza cene. Z gory dzieki
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Wodorowa ciężarówka vs. ciężarówka z silnikiem Diesla Toyota pracuje nad pojazdami na wodorowe ogniwa paliwowe od 20 lat. Program rozwojowy przyspieszył w 2014 roku, kiedy na rynku zadebiutowała Toyota Mirai. Potem przyszedł czas na wodorowe autobusy i wózki widłowe, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.