Przerwa wakacyjna

31 Sie 2007, 15:07

No to miłego wypoczynku i dobrej pogody....

Takiemu to dobrze :lol:
Tablice Rejestracyjne - wpisz numer i sprawdź skąd pochodzi auto.
Michał
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 7
Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki

31 Sie 2007, 15:23

Michał napisał(a):No to miłego wypoczynku i dobrej pogody....

Takiemu to dobrze :lol:

Dzięki :D Mam nadzieję, że pogoda będzie ładna.
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

05 Wrz 2007, 09:57

Hejka! Wlasnie wrocilem ze Szkocji! Przepraszam, ze nie ma polskic znakow, ale u mojej dziewczyny niestety nie da sie nawet lewym altem :P Zdjec i filmow mam okolo 4GB, wiec jak zrobie przesiew i przesle najfajniejsze na maila! Camping sie udal, pod namiotem nie bylo az tak zimno, tylko ostatniej nocy byly 4 stopnie w powietrzu :P Veronika sprawowala sie raczej dobrze, poza tym ze nawrocilo jej sie, ze nie chce palic jak silnik jest cieply... No i raz po zimnej nocy odpalila nie na wszystkie gary i przez 2 minuty chodzila jak traktor... na benzynce... Potem napisze wiecej!
DFireCrow

05 Wrz 2007, 15:06

ja bym chciał żebyś mi przesłał te filmiki :)
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

05 Wrz 2007, 17:21

I oto dobrego stało się koniec ,nastał nowy koszmar czyli szkola :(Ale cuż wszystko co dobre kiedyś sie kończy Fire Crow mi też przeslij te filmiczunie i zdjeciunie :D
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowości na 2021 rok modelowy
    Witam, Mimo iż rok 2020 dopiero co się zaczął Volvo określiło zmiany w modelach na rok 2021. Samochody z MY 2021 będzie można zamawiać prawdopodobnie od połowy kwietnia 2020r. Oto najważniejsze ze zmian: - we wszystkich modelach ...
    Poradnik - kupujemy auto za kilka tys zł
    Do stworzenia tego poradnika skłoniły mnie dwie rzeczy. Pierwsza to fakt, że na nasze forum trafia sporo osób, które chcą kupić auto w przysłowiowej "cenie średniego roweru" do dojazdów do pracy, szkoły, ...