Witam serdecznie znowu
![Uśmiechnięty :)]()
Niestety musiałem zniknąć na jakiś czas z naszego kochanego forum - niestety kłopoty ze zdrowiem powróciły i to w wakacje, a właściwie już przed wakacjami
![Smutny :(]()
Musiałem kilka razy odwiedzić szpital, ale teraz już wszystko jest ok. W międzyczasie córa "załatwiła" mi komputer, musiałem pokupić parę rzeczy do niego, jak już je miałem, to znowu szpital. Potem poskładałem wgrałem system sterowniki, programi itd ( wiecie ile to trwa ) i znowu szpital
![Smutny :(]()
. Jak wróciłem, to się okazało, że możemy kupić domek na wsi, ale do remontu ( dalsza rodzina od mojej żony postanowiła sprzedać ), więc go kupiliśmy. No i trzeba było się troszkę nim zająć. Potem znowu szpital na kilka dni. Ale niedawno wróciłem do pracy, komputer działa i oby tylko zdrowie dopisało
Wczoraj zadzwonił Artek i powiedział, że użytkownicy się niepokoją moją nieobecnością, więc musiałem złożyć Wam wyjaśnienia
Będę na forum coraz częściej, ale w międzyczasie muszę ogarnąć robotę. Domek narazie stoi bo zimno się już robi, a tam nie ma jeszcze c.o.
Jednakże nawet nie wiecie jak wczoraj wieczorem miło się czytało ten temat
Nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę, że o mnie pamiętaliście, że zauważyliście, że mnie nie ma. Naprawdę nie spodzieałem się tego
Bardzo mnie to zmobilizowało i teraz chyba muszę na forum wpadać jak tylko będę miał jakikolwiek wolny czas. Bardzo Wam wszystkim dziękuję
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...