Przecież kula ironizuje na temat Krzyśka. Luz panowie Krzyśku, gdzie byłeś jak kupowałem francuski szmelc, nie doradziłeś Polo 1.0, albo Volvo swojego wujka, do którego trzeba było sprowadzać część z Księżyca, czy tam innej planety
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Jak polskie miasta wspierają elektromobilność? Cisza i dobra jakość powietrza – tego brakuje mieszkańcom wielu polskich miast. W odpowiedzi na ten problem coraz więcej samorządów promuje elektromobilność, ponieważ pojazdy elektryczne zapewniają transport ...
Krzychu powraca w wielkim stylu:) A tak przy okazji,proszę nie usuwać "promocji" mojej wizytówki którą dodałem w off topicu i żądam jej natychmiastowego przywrócenia ze śmietnika na off topic inaczej znajdę zajęcie moderatorowi w postacji np. zwalania węgla do piwnicy
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.