09 Kwi 2019, 20:41
Cześć wszystkim, w tym roku na lato postanawiam zmienić swoje wozidelko jakim bym hyundai coupé gk na coś z większymi możliwościami tylnej kanapy bardziej wygodnego i nieco bardziej świeżego. Poszukuję sedana lub hb w kwocie od 18-22 tys. Nie jestem uprzedzony do żadnej marki także każda propozycje rozwaze, jestem nieco wybredna osoba jeśli chodzi o wygląd samochodziku i wyposażenie jak to się mówi wyżej sram niż dupe mam.. . Rocznie pokonuje ok 12 tys kilometrów z czego to 70% miasto więc w grę wchodzi tylko benzynka z ew możliwością zagazowania jednak nie jest to must have. Z moich wymagań to 6 biegowa skrzynia ( tylko i wyłącznie manualna), bardziej miękkie od sztywno zestrojonego Hyundaia zawiesznie - mam już dosyć czucia każdej dziurki na asfalcie, w miarę dobrze wyciszone, tempomat, klima, ok 140 kucykow żeby miał, poj silnika nie gra roli. Oczywiście mało awaryjny. Rocznik najlepiej 2006 w górę. Z autek za którymi się rozgladalem to mistu lancer, honda accord, civic ( w wersji sedan też) mondeo mk3, alfa 159, laguna 3, volvo jaki i skody nie przypadły mi jakoś do gustu. Myślałem nad jakimś bmw ale to straszne pole minowe, rozbieżność cenowa jest tu bardzo duża. Także proszę o pomoc bo czasu co raz mniej a problem z wyborem jest. I chciałbym aby było to autko na dłużej niż 2-3 latka. Pozdrawiam