REKLAMA
Witam, do tej pory jeździłem Punto I, miałem mały wypadek, koleś wjechał mi w tył, nie opłaca mi się tego naprawiać, więc mam powód do kupna jakiegoś innego autka.
Mój budżet to maksymalnie 21 tyś. Chciałbym kupić auto 5 drzwiowe, sedana lub hatchback, tutaj mam dylemat. Ze względu małych przebiegów, oczywiście szukam benzyniaka. Zależy mi, aby auto miało troszkę mocy (maksymalnie przy normalnej jeździe spalało w mieście do 10 litrów).
Przeglądając internet, podobają mi się różne auta, nie mogę się zdecydować, tym bardziej, że często są sprzeczne opinie na temat jakiegoś samochodu, kosztów eksploatacji itd.
Rozważam tez ewentualnie zalożyc gaz, jeśli byłaby taka potrzeba, ale spalanie w mieście na poziomie 10 litrów wpełni by mnie zadowalało, tym bardziej, że punciak w zime pałił 9 l
Zastanawiałem się nad toyotą, hondą,bmw, mazda(ta rdza mnie przeraża troche), może opel, do fiata mam uraz mały, ale czego oczekiwacz mogłem po starym punciaku
Jak ktoś może to niech rzuci jakąś propozycje, bo już mi głowa pęka od przeglądania tych ogłoszeń
bezwypadkowych aut.