Przestępczość samochodowa/Kradzieże samochodów

29 Mar 2009, 15:31

Witam.poszukuję wszelkich materiałów do pracy lic. o tematyce Przestępczości samochodowej, Kradzieżach samochodów, metody legalizacji kradzionych aut: fałszerstwa dokumentów , przebijanie numerów itp oraz metod zapobiegania kradzieżom.

Gdyby ktoś miał jakiś materiał z wymienionych wyżej, to byłbym niezmiernie wdzięczny za pomoc, liczy się każda informacja, chętnie odkupie też książki, artykuły itp
slowik93
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Augustów

16 Maj 2009, 13:53

Bardzo martwiłem się zawsze o mój samochód, bałem się że ukradną części i go samego. W końcu miałem tego dość i zapytałem o radę znajomego, który świetnie zna się na autach.
Polecił mi firmę ctr partner i kupiłem sobie kamerkę do samochodu. Jest świetnie zainstalowana i ma dobry obraz. Czuje się dużo bezpieczniej.
Polecam wszystkich którzy martwią się o swoje auto ;)
Niestety, większego doświadczenia nie mam ;)
Pozdro
wiktorr
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Seat Leon - kompaktowy hatchback do miasta
    Najniższym spalaniem może poszczycić się Seat Leon z 1,6-litrowym silnikiem Diesla o mocy 115 KM i pięciobiegową, manualną skrzynią biegów. W mieście wynosi ono 4,6–4,7 l/100 km, w trasie 3,8–4,0 l/100 ...
    Silnik V35A-FTS
    Silnik V35A-FTS można nazwać nowością w ofercie Lexusa. Japończycy pokazali ten motor w 2017 roku i jak na razie trafił pod maskę tylko jednego modelu – aktualnego Lexusa LS 500. Jednostka ma 6 cylindrów w układzie ...