Witam, wrzucam Państwu na forum przestrogę przed kupywaniem produktów firmy Castrol. Być może ktoś z użytkowników tego forum prowadzi warsztat samochodowy. Na poniższych skanach widać gigantyczne oszustwo firmy Castrol. Cena katalogowa a cena rzeczywista to koszmar Cena u pośrednika Castrola połowę niższa, a ten sam olej Post kierowany przedewszystkim dla posiadaczy warsztatów ale również dla kierowców lejących do swoich autek Castrola. Nie dajcie się nabierać.
ja postawiłem na oleje Shell najczęściej używam Shell Helix Ultra 5W-40 syntetyczny olej silnikowy wyprodukowany w technologii Shell PurePlus formuła Shell dla wysokoobciążonych silników do tego ochrona przed szlamem sprawdza się do silników benzynowych, wysokoprężnych i z instalacją LPG może być także stosowany w silnikach napędzanych biodieselem oraz mieszankami benzyny i etanolu
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
BMW i3 Concept Coupe - nieograniczony dostęp do sieci Dzięki funkcjom systemu BMW i ConnectedDrive model BMW i3 Concept Coupe ma nieograniczony dostęp do sieci. Przy w pełni naładowanych akumulatorach układ napędowy BMW eDrive, w który wyposażono BMW i3 Concept Coupe, ...
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek Firma Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek swoją działalność prowadzi nieprzerwanie od 2019r. Naszą pasją jest pomoc drogowa i związane z nią usługi holownicze w Krakowie, oraz na autostradzie A4 Kraków. Firma posiada licencję wspóln ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.