W pierwszych wersjach były problemy z elektryką i samozapłonem. Późniejsze są podobno znacznie lepsze. Ogólnie to auto jest "jak się trafi" Niektórzy jeżdżą i nic nie robią, a inni ciągle coś naprawiają
A co jest złego w turbo? Lepsza elastyczność i osiągi od 2,4, masz tańsze OC i akcyzę w przypadku sprowadzonego auta. Regenerację turbo robisz za 1000zł i masz spokój do sprzedaży auta jeśli nie wymieniasz oleju co 30tys. km
No właśnie,chodzi o to,że jak padnie to czasami regeneracja nie pomaga,miałem kilka klekotów z turbo gdzie człowiek starał sie dbac o to a i tak jakoś długo to nie wytrzymywało.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Maserati GranTurismo - opinia i wrażenia z jazdy Miałem okazję trochę pojeździć i jako że nie ma opini na temat tego auta więc się podziele wrażeniami. Maserati GranTurismo Silnik 4.2 V8 405 KM Skrzynia aut. 6 Biegowy Rok prod. 2010 Całokształt Uważam że to bardzo fajne ...
Ogólnie Volvo V70 strasznie mi się spodobało Na co trzeba zwrócić uwagę przy tych autach? I jakie są najlepsze silniki dla tego modelu? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Z drugiej strony w tym modelu kilka rzeczy jest już porobionych.
Ciekawie wygląda ten egzemplarz, ale po szczegóły warto zajrzeć na forum Volvo i dopytać. Trochę części wymienione. Średnie spalanie na LPG wyjdzie około 11l więc oszczędne auto z w miarę dynamicznym silnikiem.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.