Witajcie po ponownej przerwie, wszystkie znaki na niebie mówią, że w styczniu szykuje się w końcu wymiana 206. A mój wybór padł na polowanie na... 307
Są tanie, ładne - za kwotę około 6 tys. wersje przynajmniej z klimą i z mało awaryjnym 2.0 HDi 90KM czy nawet 1.6 PB. Mam około 10 pojazdów na oku, ale skupiam się na tych najbliżej mnie. Problem powszechnej awaryjności mnie nie przeraża, zwłaszcza, że nie jest taka tragiczna - zależy od egzemplarza.
[link do oferty na Olx wygasł] nie wierze, że nie od handlarza, ale już mniejsza z tym. Wyglądał ładnie, z czasem próg by się naprawiło a z ceny próbowałbym zejść przynajmniej na wymianę drzwi.
[link do oferty na Olx wygasł] zdjęcia robione kalkulatorem, myślałem się przejechać ale mam mieszane uczucia.
[link do oferty na Olx wygasł] tutaj też ma mieszane uczucia. Auto widziałem przypadkowo na żywo u mnie w mieście i wyglądał bardzo przyzwoicie, nie wiem czemu plastiki z tyłu mają inny odcień. Ogólnie auto wygląda różnobarwnie ale na żywo taki nie jest. Zastanawiają tez te nakładki na progi, możliwe że pod nimi kiśnie rdza.
[link do oferty na Olx wygasł] tego by mogli chociaż umyć ładnie, przez to nie widać czy progi tak zardzewiały czy to błoto. Teoretycznie podobny odcień brudu jest na zderzakach plastikowych więc może jakaś szansa że są progi zdrowe jest.
Może ktoś w okolicach Elbląga wie coś o ładnym Peugeot 307?
![Szczęśliwy :D]()