REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
KonradMB napisał(a):Sprawdź też Daewoo Leganzę
Samochód naprawdę bardzo wygodny dzięki zawieszeniu Lotusa, a pod maską siedzi 2l benzyna Opla(taka sama jak w tej Omedze do której link dał pinio124).
Samochód naprawdę bardzo wygodny i świetnie się prowadzi, a na pewno prowadzi się lepiej od Omegi B FL. I jest wygodniejsze
Jakieś 6 lat temu kiedy tata kupił używaną Omegę B FL przy przejeździe przez przejazd kolejowy mój wtedy 10 letni brat powiedział że tamten samochód(Leganza) był wygodniejszy
I ta mina ojca, który wiedział że ten kilka razy tańszy wtedy samochód był lepszy
jiGsaw napisał(a):KonradMB napisał(a):Sprawdź też Daewoo Leganzę
Samochód naprawdę bardzo wygodny dzięki zawieszeniu Lotusa, a pod maską siedzi 2l benzyna Opla(taka sama jak w tej Omedze do której link dał pinio124).
Samochód naprawdę bardzo wygodny i świetnie się prowadzi, a na pewno prowadzi się lepiej od Omegi B FL. I jest wygodniejsze
Jakieś 6 lat temu kiedy tata kupił używaną Omegę B FL przy przejeździe przez przejazd kolejowy mój wtedy 10 letni brat powiedział że tamten samochód(Leganza) był wygodniejszy
I ta mina ojca, który wiedział że ten kilka razy tańszy wtedy samochód był lepszy
Nie wiem co Ty wypisujesz i na przykładzie jakich dwóch egzemplarzy... No ale może trochę faktów. Omega jest autem klasy wyższej niż Leganza, Omega ma napęd na tył i w pełni niezależne zawieszenie z tyłu, przednie dzieli z BMW E34. Także jakby nie patrzeć, obiektywnie nie możesz mieć racji.
Jasiek90 napisał(a):Tyle, że opinię 10 letniego brata trudno uznać za wiarygodną w kwestii prowadzenia i komfortu