Przytarte felgi

16 Sie 2011, 11:59

Witam wszystkich jestem tutaj nowy i mam nadzieje ze nie potraktujecie mnie od razu jakas krytyka w rodzaju nie ten dział-lepiej pasujacego dzialu nie znalazlem do tematu:] a wiec przejde do sedna moja kochana kobieta przyrysowala mi jedna felge i zastanawiam sie czy moge zrobic cos z tymi rysami by nie bylo ich widac? pozniej zrobie zdjecie i pokaze foto
egoista
Obserwowany

Auto: passat b6

16 Sie 2011, 12:53

Nooo, krytyką może nie, bo jak wiadomo każdy problem jest ważny. Jednak lepszym miejscem dla Twojego tematu byłby dział ,,problemy techniczne'' - tutaj, jak sama nazwa i opis wskazuje podaje się gotowe poradniki i kilka fotek z przebiegu własnej naprawy - po naszemu manual !

Żeby pozbyć się rys trzeba zaopatrzyć się w papier ścierny, najlepiej różnych gradacji i ... szlifować, szlifować i gładzic - potem mozna pomalować
silvo44
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olkusz
Prawo jazdy: 01 09 1983
Auto: TOYOT YARIS III
Silnik: 1,0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Imprezy motoryzacyjne które warto odwiedzić w 2023 roku
    W 2023 roku warto odwiedzić m.in. następujące imprezy motoryzacyjne: Geneva International Motor Show (Genewa, Szwajcaria) - jedna z najważniejszych imprez samochodowych na świecie, gdzie zostaną zaprezentowane najnowsze modele ...