Punkty na kartach lojalnościowych

11 Wrz 2007, 22:51

Ile już udalo wam się uzbierać punktów na waszych kartach lojalnościowych vitay, bp partenrclub, statoil partnerclub i podobne? Na co je zbieracie, a może udało już wam się je wymienic na coś fajnego? pytam bo korzystam z jednego z programów i jak tak patrze to chyba z rok musiałbym zbierać punkty na toster :) i nie wiem czy się w ogóle opłaca
crazyman
Nowicjusz

12 Wrz 2007, 12:50

Ja mam aktualnie około 1000pkt na bp ale nie wiem na co je przeznacze, nie mam nic upatrzonego. Tak naprawde na coś konkretnego trzeba miec więcej punktów bo za paliwo jest bodajże przelicznik 1litr = 1zł chyba że moze cos jeszcze kupować na stacji olej, czy jakieś chipsy
Z nagród to raz wziąlem sobie linke holowczniczą i latarke :) a jak u innych troche lepiej stoicie z nagrodami?
konjo
Nowicjusz

12 Wrz 2007, 20:07

Sam nie wiem ile tego badziewia mam już ale chyba pond kilka tysięcy zresztą co się tutaj dziwić jeśli ja tygodniowo robie około 5tys. km!
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

13 Wrz 2007, 10:39

5tys km tygodniowo, czyli około 700km dziennie to strasznie dużo.
Do kolegi konjo chyba wszystkie stacje stosuja taki przelicznik ale faktycznie jest tak że jesli coś kupujesz dodatkowo oprócz paliwa to tych punktów przybywa ci dużo więcej. Wiem po sobie bo jak tylko tankuje to przybywa mi dosłownie pare punktów a jak coś kupie np. batona, jak jestem bardziej głodny to wezme coś w wild bean cafe i wtedy dostaje kilkadziesiat a nie pare
Autostrada do nieba
wydech
Nowicjusz

14 Wrz 2007, 13:18

wydech napisał(a):Wiem po sobie bo jak tylko tankuje to przybywa mi dosłownie pare punktów a jak coś kupie np. batona, jak jestem bardziej głodny to wezme coś w wild bean cafe i wtedy dostaje kilkadziesiat a nie pare

może głupie pytanie ale co to jest wild bean cafe:) jakiś fast food?
johwayne
Nowicjusz

Miejscowość: W-wa

14 Wrz 2007, 21:21

cafe ;p niedawno weszło to u nas.. w anglii to na stacjach paliw są :D
Death Angel
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Niebezpieczny miesiąc na drogach - październik
    Jesienią dostosowanie techniki prowadzenia samochodu do zmiennych i często trudnych warunków ma szczególne znaczenie. W ostatnich latach to właśnie w październiku w wypadkach drogowych w Polsce zginęło najwięcej ...

17 Wrz 2007, 09:52

to nie fast food tylko sieć takich kawiarenek na bp.Jak pisałem wcześniej jak zgłodnieje to coś tam a tak to głównie tankuje
Autostrada do nieba
wydech
Nowicjusz